RSS

Nieuws

 • Kom naar de opening van de kinderboekenweek

  (17-09-2020)

  Op woensdag 30 september begint de Kinderboekenweek. Kom jij gezellig met papa en mama naar de opening bij Venhof? Tante Thee Theater verzorgt een leuke voorstelling over het boek ‘Deze ridder zegt nee’ van Lucy Rowland.

  Lees verder
 • Op stap met de Geluksexpres

  (20-08-2020)

  In augustus en september 2020 kunt u elke dinsdag, woensdag en donderdag een leuk en ontspannen uitstapje maken met de Geluksexpres. Op dinsdag draait het arrangement om natuurlijke en gezonde voeding. Op woensdag kunt u op zoek naar wilde zwijnen op De Meinweg en op donderdag maakt u een tochtje langs de geluksplekken. Vanwege de coronamaatregelen zijn er maximaal 16 plaatsen in de trein. Mondkapjes zijn verplicht.

  Lees verder
 • Zomertips voor een dagje uit in Roerdalen: deel 3

  (11-08-2020)

  Haal alles uit je zomervakantie! Had je de eerste tips voor een dagje uit in Roerdalen al gezien? En het tweede bericht met ideeën voor een dagje uit in onze mooie gemeente? Dan krijg je van ons nu nog een paar leuke zomertips! Misschien wordt dit wel je leukste, meest verrassende zomer ooit!

  Lees verder
 • Zomertips voor een dagje uit in Roerdalen: deel 2

  (06-08-2020)

  Haal alles uit je zomervakantie! Had je de eerste tips voor een dagje uit in Roerdalen al gezien? Er is nog veel meer te doen in onze mooie gemeente! De komende weken delen we regelmatig leuke tips voor een dagje uit in Roerdalen op deze website. Misschien wordt dit wel je leukste, meest verrassende zomer ooit!

  Lees verder
 • Zomertips voor een dagje uit in Roerdalen: deel 1

  (04-08-2020)

  Haal alles uit je zomervakantie! En dat in onze eigen mooie gemeente! We delen leuke tips voor een dagje uit in Roerdalen. Misschien wordt dit wel je leukste, meest verrassende zomer ooit!

  Lees verder
 • Fietsend op zoek naar het geluk!

  (04-08-2020)

  Jos Notté heeft per fiets alle geluksplekken in Roerdalen bezocht. Hij schreef een inspirerend verslag van zijn tocht!

  Lees verder
 • Ommetje Melick met Marcus en Livia

  (13-07-2020)

  Tweeduizend jaar geleden, in de tijd van de Romeinen, woonden Marius en Livia in Melick. Tijdens een speelse wandeling van bijna acht kilometer door en rondom het dorp leer je over hun leven. 

  Lees verder
 • Landgoed Hoosden in beeld

  (01-07-2020)

  Landgoed Hoosden is een mooi stukje natuur in Sint Odiliënberg. Wilt u meer weten over de geologie en cultuurhistorie van het landgoed ? Of over de planten en dieren die er voorkomen? Kijk dan eens op www.hoosden.nl.

  Lees verder