Programma Geluksdag

Op zondag 18 maart is de Geluksdag Roerdalen. Door en voor inwoners en ondernemers. Leuk voor bezoekers, groot en klein. Met een programma boordevol inspirerende activiteiten.

Vergroot je persoonlijke geluk. Want geluk delen zorgt voor meer geluk. Tussen 08.00 en 17.00 uur kun je op een heleboel plekken in de zes dorpen van Roerdalen terecht voor gratis activiteiten rondom geluk. Kom je ook? Wie nodig jij uit om mee te gaan?

In Roerdalen is er volop aandacht voor geluk en de levensvoldoening van inwoners. De jaarlijkse Geluksdag is een van de initiatieven om samen met inwoners en ondernemers 'Klein Geluk uit Roerdalen' groter te maken.

Alle deelnemers werken mee op vrijwillige basis. Waarvoor onze hartelijke dank. Kijk in het programma wat je aanspreekt en maak een keuze uit het aanbod. Maak een cultuurommetje, doe een kruidenwandeling langs de Roer of kies voor een wandeling met gids op de Meinweg. Knutsel een gelukshart, gelukssleutelhanger of maak een geluksvarkentje. Echte varkentjes knuffelen kan ook. Beweeg samen met je kleintje op muziek of luister naar een spannend verhaal. Doe een rondleiding bij het Bergerbos en geniet van Trio Amare. Geniet van boerderijgeluk en gezellige muziek, ga de uitdaging aan bij de Bootcamp of proef Ayurvedisch eten. Doe mee met een sfeergesprek over geluk of bewonder kunst in Montfort. Bezoek de geluksmiddag voor senioren. Volg een workshop opruimen of leer naaien, brei gezellig mee in het breicafé. Chocoladefans kunnen naar de demonstratie bonbons maken. Kasteel Aerwinkel is omgetoverd tot Gelukspark met tal van activiteiten zoals een geluksontbijt, workshops en mooie lezingen. Fiets mee met de fietsroute De weg naar Geluk. Doe mee met de Meinweg Kidsrangers of doe samen de kinderspeurtocht. En dat is nog lang niet alles. Tot dan!

Te downloaden: