Geluksportret, doe mee!

Vertel me in 100 worden wat voor jou geluk is?

Via deze geluksbeschrijving maakt fotograaf Ruud Snijders een prachtige foto. Kunstenares Marleen Hansen van Galerie Travidha deed mee. Ze geeft een kleurrijke omschrijving van geluk in haar tekst. De foto past hier perfect bij.

Kleurrijk geluk

Eigenlijk kan ik Geluk in 6 woorden krachtig benoemen: Ontmoetingen, schilderij, verf, zon, TriVidha, exposeren

Mijn leven bestaat uit schilderen, liefst eigen atelier. Dagen, weken achter elkaar aan veel werken tegelijk, om vervolgens weer naar buiten te komen, zeker als de zon schijnt en de mens te ontmoeten. De laatste jaren vertaal ik mijn “ontmoetingen” of een “emotie” die een ontmoeting oproept in een abstract, eigen, meestal zeer kleurrijk werk. Het geeft mij heel veel plezier tijdens de making of maar ik zie (en hoor het ook steeds meer achteraf) dat de kijker een big smile op zijn gezicht tovert tijdens het zien van mijn werk!!!

Dat is puur geluk, toch!!!

Marleen Hansen    

Doe mee

Ook meedoen met de Geluksportretten? Laat het Ruud weten via info@ruudsnijders.nl. De mini-expositie Geluksportretten kun je woensdagavond 20 maart bezoeken in de Voorburcht van Kasteel Daelenbroeck. Kijk in het programma voor meer info: www.geluksprogrammaroerdalen.nl