Geluksweek Roerdalen

NIEUWS

  • Helaas gaat de Geluksweek 2020 die komende maandag zou starten niet door. Vanwege de situatie rondom het coronavirus heeft de gemeente de organisatie van de geluksweek geadviseerd om de activi…

    Meer nieuws
  • Van 16 tot en met 22 maart is de Geluksweek Roerdalen. Niet alleen onze eigen gemeente, maar óók Wassenberg heeft een programma met leuke activiteiten.

    Meer nieuws
  • Deze week vallen ze bij iedereen in Roerdalen in de bus! Met iedere dag iets leuks op het programma en meer dan 120 activiteiten is er voor iedereen iets te beleven in Roerdalen. Met wie ga ji…

  • Het is zo ver! Het programma voor de Geluksweek is klaar! Er zijn maar liefst 120 activiteiten. Wandelen, knutselen, muziek maken, workshops, lezingen, lammetjes knuffelen of sporten.

    Meer nieuws
Meer nieuws

Geluksweek Roerdalen

Kom je ook?

In Roerdalen is er volop aandacht voor geluk en de levensvoldoening van inwoners. De Geluksweek van 16 tot en met 22 maart 2020 is een van de ideeën om samen met inwoners, verenigingen en ondernemers ‘Klein Geluk uit Roerdalen’ groter te maken. Om aan iedereen te laten zien wat er in Roerdalen samen allemaal kan. Voor en door elkaar. Samen doen!

Alle deelnemers werken mee op vrijwillige basis. Waarvoor onze hartelijke dank. Kijk in het programma wat je leuk vindt en maak een keuze uit het aanbod. Soms moet je even laten weten dat je komt. Alle activiteiten zijn gratis. Op deze website lees je alles over de Geluksweek. Kom je ook? En wie nodig je uit om met je mee te gaan?